От дете Брук Шийлдс е пред камерата. Реклами, филми, сериали -

...
От дете Брук Шийлдс е пред камерата. Реклами, филми, сериали -
Коментари Харесай

Как, кога и с кого е загубила девствеността си Брук Шийлдс

От дете Брук Шийлдс е пред камерата. Реклами, филми, сериали - моделът-актриса прави всичко още преди да разбере по какъв начин да върви. Но за първи път в Pretty Baby: Brooke Shields управлява историята, която споделя пред обектива.
 Брук Шийлдс, Brooke Shields: Pretty Baby и детайлностите за половото посягане в документалния филм
Брук Шийлдс проговори за изнасилването си преди 30 години

Откровенията на актрисата пред People

Режисиран от Лана Уилсън, документалният филм хвърля недопечен и почтен взор върху живота на актрисата: от скандалните реклами на Calvin Klein и изнасилването при започване на филмовата си кариера, до прозвището " най-известната девица в света ".

Брук Шийлдс става известна, откакто е сексуализирана във филми като " Хубавицата " от 1978 година, където играе дете продажница на 11 години, и като " Синята лагуна " от 1980 година, където едва на 14 години снима голи подиуми. Но в действителност ще минат доста години, преди тя фактически да прави секс в действителния живот.

Във втора част на документалния филм Брук е брутално почтена за това по какъв начин е изгубила девствеността си с сътрудника си артист Дийн Кейн, който играе Супермен в хитовото шоу на ABC, Lois & Clark.

Двамата се срещат, до момента в който посещават Принстънския университет. В профила си в Instagram актрисата има оповестени техни общи фотоси от този интервал, а във кино лентата Pretty Baby: Brooke Shields са споделени архивни фрагменти, до момента в който Брук е интервюирана онлайн в университета и за първи път показва Дийн като " специфичния " човек в живота си.

Въпреки че е говорила за връзката си с Дийн в предишното, в документалния филм тя разкрива освен какво се е случило в нощта, в която изгубва девствеността си, само че и каква можеше да бъде връзката им, в случай че нещата бяха разнообразни.
 Снимка 612966

" Исках да се насоча към персоналните връзки, любовта и отдадеността ", изяснява Брук. " Частта, в която той се усещаше по-сигурен в себе си, евентуално беше половата, само че при мен не беше по този начин. Затова и трябваше да се учим един различен. "

Актрисата разкрива, че Дийн Кейн е първият човек, на който е решила да се довери в секса, само че като че ли в никакъв случай не се е наслаждавала изключително на привличането им. " Никога не съм се наслаждавала на половите връзки сред двама ни... Залозите бяха толкова неестествено високи, че съм сюрпризирана, че изобщо се случи ", разяснява Брук Шийлдс. 

Все отново те вършат секс. И през днешния ден тя си спомня онази нощ и по какъв начин ѝ е било толкоз неловко, че незабавно след края на половия акт изхвърча от стаята и тича по коридора " гола ". Актрисата си спомня и че за разлика от нея, Дийн схваща " незабавно " по какъв начин се усеща тя.

" Мъчно ми е за момичето от това време. Знаете ли, тя беше задоволително огромна, с цел да има личното си тяло. Но в оня миг просто не знаеше по какъв начин. Изпитвам нещо като страдание за изгубеното проучване и опцията да схвана персоналната си половост. "
 От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс, разказано в Pretty Baby: Brooke Shields
От гола фотосесия за Playboy до филм за дребна продажница - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс

Какво се е случило, когато е била дребна

Докато разпространява документалния филм Pretty Baby: Brooke Shield, актрисата разкрива, че двамата въпреки всичко са имали страхотни връзки. " Разделихме се и се събрахме още веднъж след три години. И това беше отлично време за мен да се любувам на това и да се усещам горда и свободна, тъй като бях влюбена. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР